En hurtig, simpel og brugervenlig SMS-platform


SMS- og MMS-løsninger bruges til at kommunikere med mobilbrugeren i mange forskellige situationer, uanset hvor vedkommende befinder sig i verden.
Med en SMS-platform fra MobilePeople kan I selv opsætte jeres løsning, eller I kan lade os stå for det hele, så I får en totalløsning udført af professionelle.
Et stabilt og brugervenligt system til mobilkommunikation
MP SMS Løsning benyttes af virksomheder i forbindelse med SMS-påmindelser, udsendelse af tilbud, konkurrencer, afstemninger og SMS-betalinger. Det er et driftsøkonomisk, målbart og dialogorienteret redskab, der kan sende SMS’er til alle typer mobiltelefoner og kan håndtere udsendelse til modtagere i hele verden. MobilePeople har et indgående kendskab til lovgivningen, fx omkring overtaksering af SMS-tjenester, og kan derfor tilbyde jer den bedste rådgivning.

  • Kom i gang med servicebeskeder, mobilmarketing og undersøgelser
  • Modtag betaling for varer eller ydelser via overtaksering
  • Skab en særlig 1:1-dialog med dine kunder via en kundeklub
  • Opsæt en donationsløsning baseret på SMS-indsamling
Sms Indkaldelse
SMS Løsning i sundhedssektoren


I sundhedssektoren anvendes SMS Løsning som en servicefunktion. Ved at udsende en SMS-påmindelse undgår man at en borger har en tid på hospitalet, men glemmer at møde op. En SMS påmindelse til borgeren har stor betydning, fordi den spildte arbejdstid samt erstatning i en ny aftale er en stor omkostning, og det er således både en service til borgeren og en resursebesparelse for hospitalet. Der er endvidere mulighed for tovejskommunikation.

SMS Gateway


Masseudsend SMS’er til jeres kunder, borgere eller patienter. En SMS-gateway hos MobilePeople kan problemløst oprettes og integreres med jeres software. Hvis I allerede har en gateway, kan den nemt ændres til at sende SMS’er gennem MobilePeoples API. Vi holder en lav takst per SMS kombineret med en høj kvalitet. Med leveringsrapporter direkte fra SMS-gatewayen kan du tjekke, at hver SMS der sendes til den enkelte kunde eller borger også modtages. Følg med i dine SMS-udsendelser via egen adgang til systemet med tilhørende statistik.

Sms Gateway
Sms Pris
Fordele ved SMS Gateway


MobilePeople tilbyder lave priser på SMS-udsending alt efter mængden. Den laveste pris opnås ved udsendelse af mere end 2 millioner SMS’er om måneden. Desuden er kvaliteten vigtig at fremhæve. MobilePeoples løsning måler om beskeden er leveret, til forskel fra produkter som Bulk SMS.

  • En fast pris til alle operatører
  • Gratis oprettelse og intet krav om abonnement for adgang til gateway
  • Mulighed for tilkøb af services som gruppesendermodul og nyhedsmodul
  • MobilePeoples kontrakter kan indgås med SLA og serviceaftale