Lad kunderne betjene sig selv


En professionel telefon profil (IVR) kan med fordel bringes i spil inden for markedsføring, responsmåling, personaleindkaldelse
og kundeservice. IVR håndterer dine kunder, optimerer processer og muliggør telefonisk betaling i dit callcenter. Frem for
at afgive følsomme kortoplysninger til en medarbejder indtaster brugeren selv kortoplysningerne via telefonen.

01
Hvad er IVR?


IVR er en telefonisk tast-selv tjeneste eller et telefonomstillingsanlæg, der modtager og afgiver oplysninger via
telefonen.

  • IVR møder kunden, besvarer spørgsmål og muliggør hurtig betaling
  • Opsaml data via IVR og lad kunden afgive information telefonisk
  • Udsend vigtige informationer og meddelelser (SMS/IVR udringning)
  • Indkald vikarer ved sygefravær og personale baseret på funktionstype
Tag hånd om dine kunder, hver gang de ringer


IVR reducerer kundernes ventetid i telefonen, effektiviserer administrationen af opkald og giver bedre service. En digital telefonstemme tager imod, sorterer og viderestiller indgående opkald. IVR ringer ud til kunder, giver og tager imod besked, videregiver information og guider kunderne igennem en betalings- eller bestillingsproces. Det betyder færre opkald til jeres callcenter og frigiver ressourcer og tid til de opkald, der reelt kræver personlig betjening.

02
03
Merværdi for din virksomhed


Ud over en IVR-løsning tilbydes du en telekonferenceløsning og voice mail-teknologi i samarbejde med diverse teleselskaber.
MobilePeople rådgiver, udvikler, integrerer og hoster jeres løsning. Vi designer en relevant telefonprofil med udgangspunkt i jeres virksomhed og situation, skriver tekniske manuskripter og speaker tekst med professionelle i eget lydstudie. Vi redigerer lyd, udvikler det bagvedliggende program med de ønskede funktioner, hoster og servicerer.

Anden brug af IVR


IVR anvendes også i forbindelse med medarbejderuddannelse, måleraflæsning, svar på analyser og konkurrencer. Derudover er IVR særligt velegnet til beredskab:

  • Indkald personale ved katastrofealarm baseret på beredskabsplan
  • Oversigt over tilgængelige medarbejdere
  • Indkald personale baseret på afdeling (IVR-udringning)
  • Fleksibel afblæsning af udringning
04