Om projektet


Udfordring
For at mødekomme brugernes behov og for at kunne købe elektroniske frimærker på en nem og fleksibel måde, ønskede PostNord at få udvidet deres eksisterende MobilePorto app, til at dække samme geografiske områder som almindelige frimærker.


Med MobilPorto appen kan brugerne købe frimærker via deres mobil telefon, og modtage en portokode der skrives på brevet hvor frimærket plejer at sidde.


Løsning


Mobile People udviklede en løsning, der ikke alene dækkede frimærker til forsendelse inden for danmarks grænser, men også frimærker til breve der skal sendes til resten af verden. I dag understøtter appen 36 forskellige elektroniske frimærker og brugerne kan vælge efter vægt (50g til 2000g), brugeren har mulighed for at vælge mellem A- og B- post, samt vælge mellem forskellige lande.


MobilePeople udviklede et unikt og brugervenligt design og har brugt egne komponenter for at optimere burgerflowet, så brugeren får en naturlig, intuitiv og brugervandt oplevelse, uanset om det er på iPhone, Android, eller Windows Phone.

Værdi

PostNord har med den opdaterede app opnået en større tilgængelighed for en bredere brugermasse, som har fået mulighed for at benytte sig af MobilPorto, samt at udvide sortimentet af porto.


Læs omtale


Apps der virker – Markedsføring
Nu bliver det endnu nemmere at sende post med digitale frimærker – Berlingske BusinessHar du spørgsmål?


Ring på telefon nr. 7013 1370 eller skriv til os og hør mere om vores løsninger, priser og erfaringer med Mobilapps.