Udfordring


Én af udfordringerne for rejsebranchen i dag er betaling for aktiviteter på rejsedestinationer. Mange rejsebureauer bruger uforholdsmæssig megen tid og ressourcer på dokumentation og betaling af sightseeing ture og arrangementer. Derfor har MobilePeople i samarbejde med repræsentanter fra rejsebranchen udviklet MP Destinationsbetaling. Systemet løser problemer med håndtering af kontanter i forskellig valuta, følger guidens omsætning på destinationen og reducerer unødigt tidsforbrug på dokumentation.


Løsning


Ved henvendelse til den lokale guide oprettes kunden i systemet via smartphone eller tablet. Kunden får oplyst et betalings-ID til brug via smartphone eller et ring-gratis nummer. Efter betalingskvitteringen er modtaget på SMS eller e-mail, synlig både for guiden og kunden, kan kunden benytte sit køb.
Aktiviteter, sightseeing, events og arrangementer oprettes af hovedkontoret i et centralt administrationssystem. De ønskede destinationer har tilvalg af valuta med mulighed for flere forskellige typer per aktivitet. Guiden har egen adgang til administrationssystemet via smartphone eller tablet. Guiden kan oprette kunder og betalinger til de respektive arrangementer, se antal tilmeldte og betalingsstatus i valgt valuta.


Værdi


MP Destinationsbetaling kommunikerer på kundens eget sprog, sikrer betaling på stedet, minimerer tid og transaktionsomkostninger og er samtidig let at håndtere for både guider og hovedkontoret. Løsningen er nem at tilgå på alle destinationer.

Med MP Destinationsbetaling får Thomas Cook disse fordele

 

  • Effektivt og sikkert betalingssystem
  • Kunden bruger eget Dankort eller kreditkort
  • Ingen fordyrende gebyrer ved betaling i egen valuta (fx DKK.)
  • Forbedret likviditet
  • Undgå håndtering af forskellig valuta
  • Mulighed for at overvåge lokal aktivitet, statistik og guiders omsætning
  • Enkel administration og dokumentation
  • Resursebesparende betalingsmåde
Har du spørgsmål?


Ring på telefon 7013 1370 eller skriv til os og hør mere om vores løsninger, priser og erfaringer med skræddersyede mobilsites.