Om projektet


Udfordring
Ifølge research fra Yale (2015) mener 62% af britiske husejere at fjernlåsning af døre og vinduer er en nøglefunktion ved et Smart Hjem. Kunderne vil gerne udskifte nøgler med teknologi og kontrollere hjemmets sikkerhed gennem en app. Yale ønskede at udvikle den næste generation af Smart Living ved at tilbyde en app, der arbejder sammen med Yale Smart Living Home alarmsystemet.


Løsning


Yale har et kontinuerligt udviklingsprogram på Yale Smart Home alarmsystemet, der løbende opdaterer og bringer nye funktioner til produktet. MobilePeople har i denne forbindelse i samarbejde med Yale udviklet en mobilapp, der gør det muligt for Yales kunder at styre deres alarmsystem fra mobiltelefonen. Appen har fokus på brugervenlighed og intuitiv navigation og er lanceret til Yale Smart Living Home systemet i hele Skandinavien og store dele af Europa.


Værdi


Med Yale Smart Home appen får brugeren kontrol over sit Smart Living Home alarmsystem fra sin smartphone. Det giver stor værdi for Yales kunder, at de kan føle sig trygge og vide, at hjemmet er sikret, uanset hvor i verden de befinder sig.

Med Yale Smart Living Home appen kan brugeren elektronisk:

 

  • ? Låse eller åbne sin dør
  • ? Se live billeder fra hjemmet
  • Fra- og tilkoble alarmsystemet og se status
  • Tilføje nye enheder og konfigurere indstillinger
  • Modtage en notifikation, når alarmen går, eller aktivitet registreres
  • Styre, hvem der har en PIN kode til at deaktivere systemet


Yale Smart Living Home appen har et stor effektiviseringspotentiale, og derfor er appen da også på vej at blive udgivet i endnu flere lande.


Få mere at vide


Ring til MobilePeople på telefon nr. 7013 1370 eller skriv til os og hør mere om vores løsninger, priser og erfaringer med skræddersyede mobilapps til erhvervslivet.