Mobilepeople kåret som årets IBM Cloud og Cognitive software partner 2019

 

Der er med stor stolthed og glæde, at vores kontinuerlige arbejde med udvikling af løsninger på IBM Cloud bliver anerkendt af både kunder og partnere. Medvirkende til, at vi modtager prisen som årets IBM Cloud og Cognitive software partner 2019 er bl.a. løsninger til smart city og smart home samt mere specialiserede løsninger som registrering af medicinforbrug i svinebestanden, intelligente rottefælder og opsamling og bearbejdning af forsyningsdata. Vi ser et kraftigt behov for IoT løsninger med vores platform inden for indeklima, sundhed og forsyning, hvor Mobilepeoples IoT platform kan løse behov på både det kommunale og B2B markedet.IMG 6866

 

Tag med til IoT Week


Kom og mød Pedab og vores økosystem af IoT partnere – APX10, Mobilepeople, Mjølner og Onomondo – på IoT Week, som løber af stablen i Århus d. 17.-21. juni 2019. Den europæiske konference IoT Week er den største og eneste IoT-konference af sin art, hvor ledere, meningsdannere og inspiratorer fra forretnings-, tech- og forskningsverdenerne mødes for at kaste lys på fremtidens teknologier og deres indflydelse på vores samfund og virksomheder.

Lær om IoT teknologier og løsninger der gør produkter intelligente

Du kan møde Pedab, APX10, Mobilepeople, Mjølner og Onomondo på stand 66-67 i expo’en i Århus Musikhus, hvor vi udstiller fra tirsdag d. 18. juni til torsdag d. 20. juni. Her giver vi dig inspiration og rådgivning til, hvordan du kan adopterer og binde IoT teknologier og løsninger sammen, som kan gøre dine produkter intelligente.

For eksempel kan vi vise dig, hvordan du kan opsamle data ved hjælp af sensorer, som måler lyd/støj, støv/partikler, trafik (antal personer), gas, GPS lokation og CPU temperatur. Lær hvordan disse former for data kan optimeres, så datamængden bliver mindre, og data sikkert kan udveksles via gsm, blockchain, 4/5G til en IoT platform, hvor data kan analyseres, visualiseres og bruges til at forudsige specifikke hændelser. Lær også hvordan dine ‘devices’ kan få en intuitiv brugergrænseflade med lækkert design.

Få 15% rabat på din billet til IoT Week

Brug rabatkoden: PedabIoTWeekCode! og få 15% rabat på din billet til IoT Week.
Kom forbi stand 66-67 og besøg Pedab og vores økosystem af IoT partnere – APX10, Mobilepeople, Mjølner og Onomondo – i Expo’en i Århus Musikhus.Følg instruktionerne her til bestilling af din billet:


1) Go to the registration page: http://registration.iotweek.org/
2) In the drop-down menu “Type of ticket” choose the kind of ticket you would like to purchase (e.g. “Full ticket – Regular (with Gala Dinner)”)
3) Enter your special Promotional code: PedabIoTWeekCode!
4) Click the “Use code” button and the price changes
5) Enter participant information
6) Accept Terms and Conditions
7) Finish by clicking the “via Credit card” button.


Har du spørgsmål, så kontakt Ulrik Kannegaard på ulk@mobilepeople.com.